Diensten

Oakery zorgt voor het ontwerp, de aanleg en onderhoud van uw droomtuin in het Waasland.

Uw tuinaanleg en tuinonderhoud in het Waasland? Contacteer tuinman Oakery in Sint-Pauwels

Oakery Tuinen uit Sint-Pauwels bij Sint-Gillis-Waas staat u bij in de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Vanaf het eerste ontwerp en de eerste spadesteken tot de laatste beplanting realiseert de tuinman uw gedroomde tuin en zorgen we er met gedegen onderhoud ook voor dat het de groene oase van uw dromen blijft op lange termijn. Ontdek hier onze verschillende diensten:

Tuinontwerp Sint-Niklaas

Iedere tuin begint met een goed plan. Wij bezorgen u een tuinontwerp op maat dat we uiteraard na grondig overleg met u uittekenen. We kijken hoe we uw gewenste tuin het beste kunnen realiseren binnen de lijnen van het budget.

Tuinaanleg Sint-Niklaas

Eens het ontwerp klaar is en alles uw goedkeuring geeft gekregen, gaat het grote werk van start: de tuinaanleg. Wij staan u bij vanaf de eerste graafwerken tot het aanleggen van uw frisgroene gazon en een idyllische vijver. Ook de tuinpaadjes, bloemperkjes en beplanting ontbreekt zeker niet bij ons.

Tuinonderhoud Sint-Niklaas

Wanneer uw tuin klaar is, houdt het werk in de tuin uiteraard niet op. Al te vaak geraken mooie tuinen (deels) verwaarloosd wegens te weinig of gebrekkig tuinonderhoud. Dan is het raadzaam om een beroep te doen op een professionele tuinman die op geregelde tijdstippen langskomt. Oakery doet zowel particuliere tuinen als tuinen van bedrijven in heel regio Sint-Pauwels, Sint-Niklaas en verder in het Waasland.

Contacteer Oakery Tuinen om uw project te bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor een onderhoudscontract voor uw tuin staan wij graag open.

 

Vraag uw gratis offerte